Προσφέρουμε ψηφιακή και αναλογική εκτύπωση καθώς και βιβλιοδεσίες. Scanning υψηλής ποιότητας (χρωμογράφος) καθώς και ηλεκτρονικό μοντάζ σε εικονοθέτη 70x100 υψηλής ανάλυσης (films).

Δημιουργικό

Όλα είναι μια ιδέα! Μια ιδέα έξυπνη και πρωτότυπη. Δημιουργική και διαφορετική από κάθε άλλη. Μα, πάνω απ’ όλα, μια Ιδέα που θα ενημερώνει, θα προωθεί και θα πουλάει το προϊόν ή την υπηρεσία σας!
Η δημιουργική μας ομάδα, αποτελούμενη από έμπειρους επαγγελματίες – γραφίστες, κειμενογράφους, φωτογράφους κ.ά. - θα ετοιμάσει για σας τα πάντα:
Από όνομα για το προϊόν σας, μέχρι το λογότυπο, τη συσκευασία, το έντυπο, την καρτολίνα και κάθε τι που χρειάζεται για τη σωστή, 100% επαγγελματική προβολή σας!

Μακέτες

Εσείς, απλώς πείτε μας αυτό που θέλετε να κάνετε και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας. Το εξειδικευμένο, έμπειρο προσωπικό μας θα το υλοποιήσει με γνώσεις, φαντασία και υπευθυνότητα, δημιουργώντας την κατάλληλη μακέτα, για συσκευασία, προϊόν, έντυπο, εξώφυλλο βιβλίου, σελιδοποίηση… για κάθε τι που χρειάζεστε, "στα μέτρα σας"!

Φωτογράφιση

Διαθέτοντας απόλυτα εξειδικευμένο επαγγελματικό εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τη φωτογράφιση χώρων, προϊόντων κτλ.

Επεξεργασία Φωτογραφίας

Η επεξεργασία των φωτογραφιών σας, γίνεται με ειδικά επαγγελματικά προγράμματα, από εξειδικευμένα στελέχη μας.